Klacht: Sims spelen op mijn macbook

op 19 oktober 2016 over Origin in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Ik heb sinds een paar maanden een macbook pro. Hier kan geen cd-rom in en daarom moet ik dus mijn sims spellen via origin op mijn laptop zetten. Samen met mijn zussen kocht ik altijd sims spellen. Nu kan ik geen enkel spel meer spelen omdat ik de zogenaamde productcode nodig heb. Als ik deze invul staat er dat deze al in gebruik is maar natuurlijk is hij in gebruik! Hij is in gebruik door mezelf maar dan op de oude laptop die niet meer wordt gebruikt. Wel staat “In bezit” bij elk spel die ik daadwerkelijk gekocht heb alleen heb ik dus de gebruikte productcode nodig. Ik vind dit heel erg raar gedaan. Ik heb hier voor betaald en heb nu helemaal niks!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden zodra ik al mijn spellen heb kunnen installeren op mijn mac!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Origin

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Origin nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Laurienvb1998