Klacht: Sigaretten zijn zeer slecht het laatste half jaar!!

op 30 mei 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het maakt niet uit welk pakje ik koop of het nou die van 6.30 7, 8 of 9 euro is ze zijn super slecht of sommige stukken zit amper tabak en ze smaken ook voor geen meter. al 3 keer een pakje gekocht waarbij er een aantal sigaretten verkeerd om in zitten. Ook maakt het niks uit of ik het nou bij de benzinepomp of de supermarkt koop het is overal hetzelfde. Dat roken is al een dure hobby maar als ik elke keer eigenlijk zo goed als me halve pakje weg gooi word het helemaal duur. Mijn kosten Door deze flut sigaretten word nu wel heel extreem duur?

Mvg,

C vd Berg

Gewenste Oplossing:

Zal het fijn vinden als hier wat tegenover staat een vergoeding bijvoorbeeld?

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cvdberg91