Klacht: Sigaretten slap en niet goed gevuld

op 11 oktober 2017 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag bij de Jumbo een nieuw mega pak pall mall rood gekocht en merkte al snel dat de sigaretten nogal slap gevuld waren. Toen ik er vanavond 1 opstak brandde gelijk de halve sigaret weg. Bij het nakijken blijkt het hele pakje sigaretten met slecht gevulde sigaretten te zijn. De sigaretten zijn niet te roken, of binnen 1 min op, dit is wel heel erg duur roken voor ā‚¬9,90 šŸ™

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het pakje terugsturen en een refund krijgen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SK2016