Klacht: Sigaretten niet volledig in pakje

op 14 augustus 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Marlboro, vandaag verkocht ik een pakje marlboro light van 6.70 euro aan een klant. De klant kwam meteen terug en liet mijn het pakje zien, er zaten 15 sigaretten ipv 20 sigaretten, een ervan was ook nog eens afgebroken. Ik hebt dit eigenlijk nog nooit meegemaakt, ik moest mijn klant naruurlijk een nieuwe pak geven. Ik hoop dat uw mijn verder kan helpen, met vriendelijke groet Henry

Gewenste Oplossing:

Hopelijk krijg ik een nieuwe pakje ervoor terug, kan natuurlijk een fabrieks foutje zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Billy Jean