Klacht: Sigaretten niet volledig gevult

op 04 juli 2017 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na mijn pakje marlboro rood (klein) te hebben gekocht en open gemaakt te hebben kwam ik er achter dat de sigaretten niet volledig waren gevult. Ongeveer de laatste centimeter van de sigaret was niet gevuld. Dit geldt voor alle sigaretten in dit desbetreffende pakje peuken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuw pakje peuken of het geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stijndevries