Klacht: sigaretten kapot

op 17 oktober 2016 over Marlboro in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vandaag een pakje sigaretten gekocht: Marlboro mega 8,00 euro met 26 sigaretten en daarvan waren er 2 kapot, hoe kan dit het is me nog nooit eerder overkomen. maar als ik een pakje koop van 8,00 euro met 26 sigaretten wil ik er ook graag 26 kunnen roken. mijn vraag is of ik dit pakje vergoed krijg?

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuw pakje Marlboro mega krijg van 8,00 om de schade te herstellen, dat zou ik zeer op prijs stellen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Marlboro

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Marlboro nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Zico de swaan