Klacht: Siemens EQ6 koffiemachine geeft lauwe melk

op 13 december 2017 over Siemens in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een paar maanden in bezit maar lauwe cappuccino en latte Dit is zo langzamerhand wel bekend bij Siemens. Ook bij hogere temperatuur instelling. Mijn neef heeft laatst ook een EQ6 gekocht maar ook lauwe cappuccino en latte. Mijn broer was van plan om ook een EQ6 te kopen maar heeft om deze reden maar een jura gekocht. Ik ben er absoluut niet blij mee. Voor de rest een goed apparaat. Ik heb er bijna 800 euro voor betaald. Ik zou graag zien dat Siemens het apparaat terug neemt en ik een andere wel goed functionerende machine mag uitzoeken met evt bijbetaling.

Gewenste Oplossing:

Een goed functionerende koffiemachine die hete melk geeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Siemens

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Siemens nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Appiehappieappiehappie