Klacht: Shorts in maat xl

op 24 september 2017 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn gehandicapten dochter heeft al jaren de shorts van anni rolfi maat l maar nu wordt ze wat zwaarder en ik zou het erg fijn vinden als ze ook in maat xl gemaakt kunnen worden de andere onderbroeken zijn wel in maat xl te verkrijgen behalve de shorts hoop dat jullie hieraan kunnen voldoen mvg Marjolein van elsland

Gewenste Oplossing:

Al jaren tevreden alleen zou ik ze ook graag in maat xl willen kopen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marjolein van elsland