Klacht: shopping tegoed 250 euro te winnen

op 28 mei 2020 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Net bij de Primark geweest 28 mei 2020,, wil meedoen aan de enquete over de service van de Primark, MAAR DE SITE www.tellprimark.nl is bestaat niet. dus die code die ik in moest vullen is waardeloos. dus zo maak je nooit kans op een Primark gifcard van 250 euro

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als deze klacht serieus genomen wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wolkje 44