Klachten over Shop and Fly

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Shop and Fly zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Shop and Fly in de categorie Reclame

34 klachten gemeld
1.2 /10
23 stemmen
23

Tijdslijn

vordering uit 2015

Klacht van op 17 augustus 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Afgelopen week ben ik telefonisch benaderd dor een incassobureau? uit Amsterdam dat ik een openstaande vordering bij shop en fly zou hebben uit 2015 van € 1430.het was zo levensecht dat ik een bandje kreeg te horen, dat ik iets... Lees meer

betalingen

Klacht van op 26 juli 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Mijn vriend is vorig jaar benaderd door shop and fly, en ondertussen is hij verhuisd. Nooit spullen gekregen en geen reacties op mailcontact. Wel blijven ze nu incassobureau's op ons afsturen waardoor mijn vriend al honderden euro's heeft betaald Lees meer

Oplichters!

Klacht van op 14 juli 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Ik ben op 9 juli 2016 ingegaan op een telefoontje van Shop and Fly. Op 10 juli van het aanbod afgezien (had 7 dagen de tijd). Wordt vervolgens gewoon afgeschreven van mijn rekening, wat ik sorneer. In nov.2016 bevestiging gehad dat... Lees meer

betaling 145 euro

Klacht van op 03 juli 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

10 november 2017 benaderd dat ik nog een totaalsom van 145 euro moest betalen van Shopandfly. behoorlijk agressief en bedreigend. echter nooit een overeenkomst en herinnering van dit bedrj. er werd gedreigd met deurwaarder en geldinname Lees meer

Bedrog!

Klacht van op 21 februari 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Incassobureau Business Collect belde mij, over een niet betaald bedrag aan Shop and Fly, na een gesprek de dato 21 september 2017. Ik heb nooit iets besteld of gekocht bij die organisatie, en dus uiteraard ook nooit een bestelbon... Lees meer

Opgelicht

Klacht van op 06 februari 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Alweer een jaar geleden ,ook gebeld met hun aanbieding ,had 14 dagen de tijd om het stop te zetten,maar nooit een mail gekregen.na een tijd gebeld worden door mediation bemiddeling .als ik 99 euro wou betalen. Zou de zaak afgehandeld... Lees meer