Klachten over Shop and Fly

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Shop and Fly zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Shop and Fly in de categorie Reclame

31 klachten gemeld
1.2 /10
27 stemmen
27

Tijdslijn

Dreiging beslaglegging op rekening

Klacht van op 29 oktober 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Zojuist werd ik gebeld door AMK Company Incassobureau met de mededeling dat er beslag op mijn rekening wordt gelegd. Ik zou op 26 juni 2016 een overeenkomst zijn aangegaan met Shop and Fly. Ik had binnen 14 dagen moeten opzeggen,... Lees meer

oplichters sturen incasso bureau op je af

Klacht van op 17 oktober 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Gisteren gebeld door incasso bureau unicparts.eu dat ze een vordering hadden namens shop fly ik zou in 2016 iets zijn aan gegaan met dit bedrijf en nog steeds niet betaald hebben ik vertelde dat ik vliegreis had gewonnen en dat... Lees meer

openstaande schulden

Klacht van op 28 september 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Gisteren ben ik telefonisch gecontacteerd en mij vertelde mij dat er een bedrag open stond van meer dan 2000 euro. Ze hebben mij zelfs een opgenomen gesprek laten horen met al mijn gegevens. Naam gsm nr , rekening nr, ... Lees meer

vordering uit 2015

Klacht van op 17 augustus 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Afgelopen week ben ik telefonisch benaderd dor een incassobureau? uit Amsterdam dat ik een openstaande vordering bij shop en fly zou hebben uit 2015 van € 1430.het was zo levensecht dat ik een bandje kreeg te horen, dat ik iets... Lees meer

betalingen

Klacht van op 26 juli 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Mijn vriend is vorig jaar benaderd door shop and fly, en ondertussen is hij verhuisd. Nooit spullen gekregen en geen reacties op mailcontact. Wel blijven ze nu incassobureau's op ons afsturen waardoor mijn vriend al honderden euro's heeft betaald Lees meer

Oplichters!

Klacht van op 14 juli 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Ik ben op 9 juli 2016 ingegaan op een telefoontje van Shop and Fly. Op 10 juli van het aanbod afgezien (had 7 dagen de tijd). Wordt vervolgens gewoon afgeschreven van mijn rekening, wat ik sorneer. In nov.2016 bevestiging gehad dat... Lees meer

betaling 145 euro

Klacht van op 03 juli 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

10 november 2017 benaderd dat ik nog een totaalsom van 145 euro moest betalen van Shopandfly. behoorlijk agressief en bedreigend. echter nooit een overeenkomst en herinnering van dit bedrj. er werd gedreigd met deurwaarder en geldinname Lees meer