Klachten over Shop and Fly

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Shop and Fly zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Shop and Fly in de categorie Reclame

0 klachten gemeld

Shop and Fly Complimenten

Incassobureau

Klacht van D1974 op 20 maart 2019 over Shop and Fly in de categorie Reclame

In 2016 benaderd doir shop and fly, doordat ik op moment van het telefoontje druk was, hun alles laten opsturen.. eenmaal aangekomen toch raar gevoel erbij en ongeopend retour gestuurd.. tien kwamen de mails... in januari 2017 aangegeven dat... Lees meer

incasso van meer dan 2000

Klacht van qymara op 04 maart 2019 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Ik werd vandaag gebeld dat ik een bedrag van meer dan 2000Euro moet betalen omdat ik niet per mail zou hebben afgezegd bij shop en fly..Ook wer mee een band opname afgespeeld maar de stem herkende ik niet als de... Lees meer

volhoudend incassobureau

Klacht van Lars Holm op 31 januari 2019 over Shop and Fly in de categorie Reclame

sinds vorig jaar wordt ik met regelmaat gebeld door verschillende vage incassoburo's over een shop and fly deal die ik nog moest betalen. iedere keer wordt het bedrag hoger. inmiddels (sinds vanmorgen) over de 400 euro. nu heb ik gezegd dat... Lees meer

Shoppen en besparen

Klacht van AleksWolf op 21 december 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

In 2016 (20j. geworden, jong en dom dus) werd ik voor het eerst geconfronteerd. Het zou gaan over online shoppen en besparen. Na de betaling zou ik een klantennummer krijgen maar ik heb nooit de gegevens ontvangen via mail om... Lees meer

telefoon incassobureau

Klacht van streklof op 10 december 2018 over Shop and Fly in de categorie Reclame

Vanmorgen werd ik gebeld door een vaag Incassobureau met de mededeling dat ik meer dan 300 euro moet betalen. Ik zou op 26 juni 2016 een overeenkomst zijn aangegaan met Shop and Fly. Ik had binnen 14 dagen moeten opzeggen,... Lees meer