Klacht: Shaq is veels te kleverig

op 21 februari 2018 over L and M in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Gister heb ik een nieuwe bus L&M shaq gekocht. Deze was nog helemaal afgesloten. Toen ik vandaag sigaretten wilden gaan maken, toen bleek dat er grote delen van de shaq die in de bus zat, heel kleverig te zijn, een donkere kleur te hebben, en veel olie bevatten.

Het is zelfs zo kleverig dat het aan mijn vingers blijft plakken, het lijkt wel alsof er iemand stroop door de shaq heeft gemixt. Het meerdendeel van de gehele bus is met dit spul gemengd, waardoor het niet te consumeren valt.

Voor bewijs heb ik ook een foto toegevoegd zodat u ziet wat ik bedoel.

Gewenste Oplossing:

Als het mogelijk is, zou ik graag een bus shaq te vervanging ontvangen, omdat ik toch de volle prijs heb betaald, en nu meer als de helft niet kan gebruiken.

Moet ik voor onderzoek de shaq opsturen?

Graag hoor ik van u

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over L and M

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over L and M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DeniseDuvigneau