Klacht: Service verlening Bochane nijmegen op kaptur gx-291-T

op 17 december 2017 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In het kort een auto van drie maanden oud gekocht en na drie onderhouds beurten er achter gekomen dat de banden elke keer die na twee of drie dagen moesten worden opgepompt (deze banden waren bijna vijf jaar oud)
Iedere onderhouds beurt verzocht dit probleem op te lossen de oplossing was banden vervangen en kosten voor mij. Dit alles was nog binnen de fabrieksgarantie. Nu na het derde bezoek met allerlei smoesjes twee gebruikte banden gemonteerd die ik weiger te betalen, De directie geef geen antwoordt op mijn klacht.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrijf mijn auto voorziet van banden die niet gebruikt en ook geen vijf jaar oud zijn monteerd zonder kosten

Ik ben een trouwe al dertig jaar renauilt rijder. heb dit bij andere dealers nog nooit mee gemaakt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hendrikjan wansink