Klacht: Service en ruilen

op 14 februari 2018 over Intertoys in de categorie Speelgoedwinkels - Ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kom vandaag terug met fifa 18 en die doet het niet,mijn dochter heeft van haar eigen geld dat gekocht!er is geen oplossing g mogelijk en klachtvriendelijkheid is ver te zoeken schandalig geef zo meisje gewoon een cadeaubon, voor jullie is 50 euro niet zoveel als voor min dochter,o s zie je daar nooit meer!!

Gewenste Oplossing:

Als zij haar geld terug krijgt of een tegoed bon

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Intertoys

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Intertoys nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Damyan00