Klacht: serie expert magnesium silver 300 ml, Geeft af in de douchebak.

op 20 juli 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb er mijn haar mee gewassen onder de douche, daarna mezelf gewassen en toen de drie minuten om waren heb ik het eruit gespoeld! De shampoo daar ben ik blij mee, alleen toen ik helemaal klaar was en de douche weer droog gemaakt had, zag ik blauwe vlekken! Die ik er niet met een doekje vanaf kreeg, ook met jiff en chloor lukte het niet, de vlekken zijn nu bruinig geworden! Waar ik wel van kan huilen, want heb net alles nieuw!

Gewenste Oplossing:

Weet niet precies wat ik hier moet neer zetten, want het liefst heb ik dat jullie even komen kijken en mij misschien een vergoeding kunnen betalen,
Heb net nog even gekeken achterop het flesje of er misschien iets over op stond, maar dat is zo klein, dat valt niet te lezen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat L’Oréal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

L’Oréal

Heeft op 02 november 2017 om 16:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van het bericht dat wij via klacht.nl ontvingen, hebben wij direct contact met Wilma gezocht. We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat Wilma dit keer teleurgesteld is in ons product. Na het telefonische contact, hebben wij samen afgesproken om een vervangend product naar haar op te sturen. Wij hopen dat zij deze producten weer met veel plezier gebruikt

Alle klachten die gemeld zijn door wklomp20148