Klachten over Scooter Center Helmond

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Scooter Center Helmond zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Scooter Center Helmond in de categorie Brommers, scooters en motoren

1 klachten gemeld

Tijdslijn

3 weken geleden heb ik een aanhangertje gehuurd voor ongeveer een uurtje. Maar de borg van 75 euro heb ik nog steeds niet terug!Verschillende keren langs geweest, gebeld, gemaild... Ik krijg het geld gewoon niet terug.De aanhangers die zij verhuren... Lees meer

Slechte service

Klacht van op 24 september 2018 over Scooter Center Helmond in de categorie Brommers, scooters en motoren

In juli 2018 nieuwe scooter gekocht en betaald.Na 2 weken was hij binnen.Vervolgens 6 weken moeten wachten,4 keer langs geweest,want ze nemen gewoon geen contact met je op...Houding niet klantgericht,kan ze niets schelen.Bij aflevering tuning afspraak niet nagekomen,en..hier zijn je... Lees meer

Vrijdag 9 februari 2018 jl. Een piaggio slot voor mijn topkoffer besteld. woensdag 14 februari telefonisch contact gehad dat ik nog niks ontvangen heb. De eigenaar gaf aan dat door de carnaval ze vertraagd zijn en ik een origineel... Lees meer

Juni 2017 een witte stuurkap besteld en erbij vermeld dat hij echt spierwit moest zijn anders hoef ik hem niet Bij twijfel bel mij aub Wat denk je krijg een pikzwarte en dan blijven ze bij hoog en laag beweren dat ik... Lees meer

Half jaar al bezig om de scooter van mijn dochter in orden te laten maken afspraak gemaakt hadden ze geen tijd om na te kijken moest nieuwe afspraak maken weer het zelfde nu is deze scooter nog steeds een groot... Lees meer

Slecht/ondeugdelijk product verkocht aan mijn zoontje.Al 9 keer terug gemoeten.Nog is scooter niet goed.Na 2de keer al gevraagd om restitutie.Neeee dat krijgt u niet.Een hele waslijst aan gebreken.Zeer ontevreden over Rene Smeets.(SCH).Keer na keer slechte reparaties uitgevoerd.Provisorisch.Scheur in ophanging blok,voorwiel... Lees meer