Klacht: Let op! Dit bedrijf bestaat niet! bestel geen schoorsteenveger online of telefonisch !!

JVE6 op 05 september 2023 over Schoorsteenveger Verstappen in de categorie Schoorsteentechniek

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Let op! Dit bedrijf rekent hele hoge prijzen en stuurt helemaal geen veegbewijs op !! Bestel nooit iets bij een bedrijf die geen adres op de website heeft staan !!
Degene die de telefoon opneemt is eerst heel vriendelijk en kunnen meteen langskomen, maar trap er niet in! Ze vertellen dat ze het ‘professioneel elektrisch schoonmaken, maar ze komen met een hobbystofzuiger, een simpel accuschroevertje en een goedkope plastic borstel, ze zijn in amper 15min klaar en rekenen doodleuk 360,- met je af. Je krijgt alleen een handgeschreven bonnetje, waar geen enkele bedrijfsgegevens op staan – dus je hebt er helemaal niks aan voor de brandverzekering ! ! Als je vraagt of je nog een veegbewijs opgestuurd krijgt met de bedrijfsgegevens er op, dan zeggen ze dat ze die later nog opsturen, maar dat doen ze helemaal niet!
Op hun website staat vermeld dat vegen ‘vanaf 40,-‘ kost… maar onderaan de webpagina staat in kleine lettertjes dat het 40,- PER METER is –
EXCLUSIEF BTW !! PLUS 25,- voorrijdkosten, die nergens op de website genoemd worden.
Tijdens het vegen hebben ze onze houtkachel van de stenen voet afgehaald en op de parketvloer latten vallen…dus nu heb ik ook nog twee enorme deuken in mijn 80-jaar oude eiken parketvloer!!
Toen ik belde om deze schade te melden, hebben ze mijn telnr geblokkeerd!

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht helemaal niet dat Schoorsteenveger Verstappen mij terug zal bellen of de schade aan mijn parketvloer zal vergoeden. Een normale veegbeurt kost 60-100,- de prijs die dit bedrijf rekent is veel te hoog.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schoorsteenveger Verstappen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schoorsteenveger Verstappen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JVE6