Klacht: Schoenen niet ontvangen

op 17 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

29 november heb ik bij Boohoo schoenen besteld. Er stond aangegeven dat de schoenen verzonden waren, ik kreeg een link naar DHL, echter heb ik dd trackinggegevens hiervan nooit gekregen. Ik zou volgens de planning de schoenen ontvangen op 9 december. Voor de gelegenheid waar ik de schoenen aan wilde, is het nu al te laat. Eerder heb ik dezelfde schoenen besteld, maar werden deze door onverklaarbare reden geretourneerd. Ik ben erg ontevreden met deze service, ik wil graag mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik het bedrag van €25,20 terug ontvang op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anneveenstra