Klacht: Schoenen kapot na 2 weken?!

op 05 mei 2016 over Shoebaloo in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 en half week geleden Phillip plein schoenen gekocht bij shoobaloo in rotterdam. Nu net nadat ik het vuil uit mijn schoen wilde gooien, viel er een stukje rubberachtig iets uit. Dit bleek onder het steunzooltje vandaan te komen.onder het zooltje Zat dan ook weinig vast. Hetgeen wat een geheel moest zijn is bij mij in 2 stukken wat volgens mij niet de bedoeling moet zijn geweest. Het loopt onprettig en aangezien ik maandelijks bij jullie wat haal lijkt me een oplossing op zijn plek . Ik heb de schoenen vaak aan maar dat lijkt me logisch. Schoenen van 300
Euro horen niet zo snel kapot te gaan!

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag een reparatie of vervanging van de schoenen willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shoebaloo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shoebaloo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jordybiezen