Klacht: schoenen besteld en nooit geleverd

op 11 juni 2016 over Bedrijvenbranche.nl in de categorie Stichtingen en verenigingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 21 april ll schoenen besteld via de site www.fireguardcomp. en 88 euro betaald . Daags nadien een bevestiging van mijn betaling ontvangen en daarna gedurende anderhalve maand niets meer gehoord . Na meerdere mails mijnentwege ,enkele weken geleden een mailtje van Beddy Gimmy dat ik nog 8 tot 12 dagen geduld moest hebben .Daarna niets meer .

Gewenste Oplossing:

na terugbetaling van 88 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bedrijvenbranche.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bedrijvenbranche.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mimi van Bakel