Klacht: Schoen zool los gelaten

op 22 juli 2017 over Gucci in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gucci high top schoenen grijs na een maandje of 6 is de zool aan de voorkant los gelaten ben terug gegaan naar de winkel zijnkonden mij alleen helpen als ik ecen 150 euro neer tikken voor het maken van mijn schoenen vindt dit ronduit belachelijk voor schoenen van 435 euro

Gewenste Oplossing:

Als ze mijn schoenen zouden maken kosteloos of een nieuw paar schoenen van dezelfde prijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gucci

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gucci nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rockydenijs