Klacht: schlechte pan van Top Chef

op 20 september 2018 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo, ik heb een pan , 28 cm , gekocht bij de Action van het merk Top Chef. ik heb hem gisteren voor het eerst gebruikt. de pan heeft een scheve bodem en bakt niet fijn. b.v. de gebakken aardappelen worden gauw zwart. miskoop dus.

Gewenste Oplossing:

ik zou tevreden zijn als ik mijn geld terug zou krijgen of een pan zou krijgen die geen scheve bodem heeft.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

5 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: www.action.com Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hegelsomt