Klacht: Busvervoer naar P3

hansvana op 28 februari 2013 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij het P3 parkeerterrein kun je in een verwarmde ruimte wachten op de bus die er overigens ook al vaak staat te wachten. Hoe anders is het aan de andere kant bij Schiphol.
Je komt terug uit een warm land en wilt snel naar huis. Vergeet het maar, als de bus niet net voor je neus weg rijdt sta je 10 minuten in weer en wind te wachten op een bus. Ook ’s nachts! Vaak met meerdere mensen met veel bagage die allemaal maar één ding willen als de bus komt: er zo snel mogelijk in.

Gewenste Oplossing:

Mensen die op P3 in een verwarmde ruimte op de bus wachten hebben vaak minder of geen haast. Mensen die terugkomen van een lange vliegreis willen graag snel naar hun auto op P3. Er hoort dus ALTIJD een wachtende bus bij de halte P3 Schiphol te staan en die bus gaat pas rijden als de volgende er achter staat. Nu staan er vaak twee op P3. Volkomen onlogisch. Daar kun je immers ook droog en warm wachten.Dit dringende advies wordt u gratis aangeboden door een simpele boer uit Heinenoord

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door