Klacht: schimmel rondom pit abrikozen

op 17 juni 2017 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren drie bakjes abrikozen (1 kg) gekocht bij de ALdi in Culemborg. De abrikozen zagen er van buiten prima uit.
Vandaag nam ik een abrikoos. Rondom de pit was deze echter volledig beschimmeld. Vervolgens bleek dat vrijwel alle abrikozen rondom de pit volledig beschimmeld waren. Dit bleek bij alle bakjes abrikozen het geval. Ik moest dus alles in de kliko doen. De enkele abrikoos die wel goed was heb ik niet durven te eten.
Vermoedelijk ben ik niet de enige.

Gewenste Oplossing:

Bij vergoeding van de drie doosjes

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cretien46