Klacht: Schimmel op biologisch broodmandje

op 04 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren(3juni) een pakketje biologisch broodmandje bij jullie vestiging in heerde gekocht. Ik wilde zojuist de broodjes in de oven doen om te genoeten van mijn versafgebakken zaterdag ochtend, zitten de meergranen en kaas-maisbroodjes onder de schimmel. De verpakking is ongeopend en heeft een houdbaarheid van 19.09.16/133

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag vervangende pakketjes, en een uitleg waarom ik dit tegen kom terwijl de houdbaarheids datum nog bij lange na niet is verstreken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maartje blok