Klacht: schimmel en gist in verpakking na 1 week open in koelkast

op 14 juli 2012 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toen mijn dochter gisteren haar favoriete drankje in een beker schonk, kwam er een heleboel drap mee. Ik heb er foto’s van gemaakt als u geïnteresseerd bent. Ik heb nog even geproefd en het smaakt niet heel erg vies, maar het ziet er wel mega-goor uit. Zwarte en groene plekken op bruine draden. Het pak was hoogstens 1 week open en stond in de koelkast.
Code 28-08-2012 06:08 347 L51

Gewenste Oplossing:

Graag een oorzaak van het bedorven product (wij hebben er niets in laten komen, opening zit dicht na gebruik)en ik wil graag weten wat jullie er aan gaan doen om dit in voortaan te voorkomen. Ik ben vast niet de enige met deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door bartenmargriet