Klacht: Scheurtjes in de aan de rand van de shirts

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had vorige maand 5 shirt gekocht,waarvan er bij 4 kleine gaatje waarvan 4 er ook scheurtjes te zien is.en heb het nooit meegemaakt.heb sinds vorige jaar bij jullie kleding besteld.waarvan nooit klachten van is gekomen.wat moet ik met de shirt doen.krijg ik geld terug of moet ik wat anders kiezen voor de prijs wat ik voor betaald heb.hoop dat er een oplossing voor is.groetjes mvr maiseka

Gewenste Oplossing:

Als er nr gekeken wordt en eventueel kosten terug wordt verekend dat ik wat anders kan kiezen voor de zelfde prijs wat ik voor betaald heb.groetjes mvr maiseka

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Kleertjes.com over deze klacht.

Bericht van Kleertjes.com

1 maand geleden - Hallo Neeltje, Bedankt voor je bericht. Wat jammer dat er artikelen gebreken vertonen, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Graag willen wij dit met jou oplossen. Wil jij ons foto's van de klachten en het bestelnummer mailen? Je mag dit mailen naar [email protected] Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Team kleertjes.com

Alle klachten die gemeld zijn door Heb ik niet doe maar neeltje