Klacht: Scherpe randen aan pampers actifit

op 13 september 2016 over Pampers in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter gebruikt op het moment pampers actifit maat 4, hierin valt mijn op dat ze op de rand bij haar schaambeen/ heup steeds sneeën heeft van de rand van de luier. De luier zit niet te strak maar de randen voelen scherp aan en dit snijdt dan bij het bewegen in haar heupjes. Helaas heb ik de verpakking niet meer.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik zien dat pampers dit onderzoekt, het lijkt me niet de bedoeling dat er nog meer kindjes hiervan last krijgen. Ook zal ik graag zien dat pampers mij compenseert in de kosten die gemaakt zijn voor pampers die ik niet meer verder ga gebruiken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pampers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pampers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nemmens