Klacht: Scherm info kaartjesautomaat verbeteren

op 05 februari 2018 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als men via een kaartjes automaat een ticket wenst te kopen, staat er rechtsboven op het scherm een knop met de tekst: “vandaag geldig”. Als ik een ticket koop voor een andere dag, dan druk ik niet op die knop, want het moet niet “vandaag geldig” zijn. Dus druk ik daar niet op en verwacht ik een ticket zonder datum te krijgen. Maar doe je dat niet, dan krijg je geen ticket zonder datum, maar een ticket met de datum van vandaag.

Beter zou zijn om deze tekst te vervangen door de tekst: “selecteer datum”.

Gewenste Oplossing:

Zodra de tekst is aangepast en men mij hierover informeert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NS

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door m3dlar