Klacht: Scheldende assisten manager

op 17 februari 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag ben ik langs de kruitvat geweest in Den Haag, Houtwijk. Ik kom er wel eens vaker en zie de assisten manager ook vaak werken. Het is een Hollandse man met dunne postuur, blond haar en blauwe ogen. Er was sprake van een miscommunicatie bij de kassa met een andere klant. Hierna mengde de assistent manager zich in het gesprek en zei dat ik niet veel moest ‘ouwehoeren’ en mijn ‘bek moest houden’. Dit deed hij in het bij zijn van andere klanten en zijn collega. Ik wist niet wat ik meemaakte en barste in tranen uit. Daar kom ik dus nooit meer en zal het iedereen vertellen wat voor een gedrag er is vertoont tegen over mij door een assistent manager.

Gewenste Oplossing:

Als hij wordt ontslagen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Djen-