Klacht: schandalig lang wachten

op 22 januari 2014 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

yes dacht ik eindelijk een ipad en nog wel een ipad air nieuwste van het nieuwste zooooo goed ding blablabla nou mij enthousiasme was naar 2 weken al over… kapot allemaal lijnen in het beeld (smak geld voor dat apparaat neergeteld maar dat ter zijde) op laten sturen nu zijn we alweer 18 dagen verder en ik heb nog geen ipad terug ik hoor alleen maar klachten over hoelang je moet wachten en mijn geduld is nu toch echt op!!!!!!!!! ik wacht nog 24 uur en anders ga ik serieuze stappen ondernemen!!! dit is het enigste en laatste Apple product wat ik ooit in me bezit heb. ik ben ZEER teleurgesteld in service van deze aard

Gewenste Oplossing:

binnen 24uur gemaakt en terug gestuurd

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hoekman