Klacht: Schade door lekkende stoelen

op 10 juli 2017 over Blokker in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hadden 4 stoelen met gasdempers gekocht en na 1 1/2 jaar waren er 2 stoelen stuk en heb ik allemaal olievlekken op mijn eveneens 1 1/2 jaar oude tegels. Ik kan niet anders zeggen dat ik in de winkel keurig ben behandeld en heb ik nieuwe stoelen. Super opgelost maar je zou denken dat een bedrijf als Blokker verzekerd is voor schade veroorzaakt door hun spullen! Nou ik ben inmiddels al zeker 2 maanden bezig om alleen al in contact te komen met de afdeling schade. En elke keer krijg ik binnen enkele dagen nemen zij contact met u op, nou niet dus!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de tegels vervangen worden door het bedrijf wat het ook heeft gelegd!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Blokker

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Blokker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joobie