Klacht: saunabon verlopen

HFStokkel op 04 februari 2022 over HEMA Lekker Weg in de categorie Reizen Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In september 2021 was onze saunabon verlopen, vanwege en corona en ernstige ziekte, waardoor we niet naar de sauna mochten. In de weken ervoor heb ik telefonisch contact gehad hierover met het servicekantoor. Zij vertelden mij dat ik moest mailen, dat heb ik meerdere keren gedaan. Op die mails heb ik nooit een antwoord gekregen. 50 euro weggegooid geld en geen coulance van de Hema. Nooit meer aanschaffen deze bonnen!

Gewenste Oplossing:

ik wil graag restitutie voor deze bon!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA Lekker Weg

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA Lekker Weg nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door HFStokkel