Klacht: Sarista maakt lawaai zat maar zet geen koffie!

op 17 juni 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben nu de Senseo Sarista een jaar. Sinds een aantal weken heeft het apparaat kuren. Momenteel te vaak maalt de Senseo wel bonen, maar zet geen koffie en maakt rare geluiden. Om de twee dagen moet ik het apparaat helemaal schoonmaken zodat deze weer een dag normaal doet. de koffieprut zit dan door de hele machine heen. Ontkalken en schoonmaken doe ik wanneer het nodig is, maar ik kan op deze manier niet meer normaal gebruik maken van mijn apparaat.

Gewenste Oplossing:

Als er een oplossing is hiervoor.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door LisetteHinderks