Klacht: Afwijzing krediet

Saskiahb op 07 december 2020 over Santander in de categorie Leningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eenaanvraag ingediend bij Santander om een tv te kopen voor minder dan 1000. Ik zou een gedeelte aanbetalen en de restant afbetalen. Met goede hoop diende ik dus het in maar werd afgewezen. Raar het gaat niet om BKR maar mijn inkomen. Ik verdien ruim €1500 per maand ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen. En volgens Santander kan ik op basis van deze info geen krediet krijgen….Ik vind dit echt onterecht, ik vraag geen hypotheek aan of een bedrag van 10.000. Ik weet dat ik dit kan aflossen en betalen binnen 6 maanden maar ik krijg er geen kans voor. Elke x wordt er iets anders verzonnen.

Vorig jaar was het omdat ik een uitkering had en dus te weinig inkomen, daarvoor moest ik eerst een baan hebben met iets meer dan de uitkering die ik kreeg, nu heb ik werk waar ik ruimschoots meer verdien dat nodig ws is nu weer niet goed.

Dus men moet blijkbaar rond 2000 verdienen of geen kinderen hebben pas dan kan je dus in aanmerking komen voor een regeling.

Gewenste Oplossing:

Als mijn aanvraag toch goed gekeurd wordt, ik vind dat ik die kans verdien.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Santander

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Santander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Saskiahb