Klacht: Afgewezen

M.Oeldrich op 01 april 2022 over Santander in de categorie Leningen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het bedrijf santander consumer bla bla zegt je een lening te bieden als je bkr geregistreerd staat. Wilde maar een lage lening a 1000€ om ff wat beter uit te komen door alle corona tumult. Heb gewoon een vaste inkomen wat al jaren zo is en ook een behoorlijke lage vaste laste. Toch word de aanvraag in luttele seconden afgewezen. Dat laat zien dat het bedrijf niet wil doen wat het wel zegt te doen. Wat zeer jammerlijk is. Vind het niet echt het proberen waard om bij dit bedrijf te lenen als ze al in beginsel je al afwijzen door een bkr registratie als ze zeggen dat je bij hun wel kan lenen met bkr registratie. Daarbij zijn inderdaad ook de rente van dit bedrijf aan een zeer hoge kant als je dat vergelijkt met vergelijlbare aanbieders.

Gewenste Oplossing:

Als het bedrijf gewoon de lening (a 1000€) zou afsluiten ondanks de bkr registratie. Dit omdat het bedrijf zelf pretendeert dit te doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Santander

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Santander nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.Oeldrich