Klacht: samenstelling gekleurde dagcrem hydro BB

op 11 oktober 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De samenstelling van deze creme is kennelijk onlangs veranderd. als er ook maar iets van in je ogen komt is het buitengewoon onaangenaam. het is bijna niet te vermijden dat de creme af en toe in je ogen komt want het gebeurt vanzelf bij regen en transpiratie. het prikt verschrikkelijk, lijkt me ook niet goed voor je ogen. U moet het echt veranderen.
Ik heb drie tubetjes gekocht en zou graag mijn geld terug ontvangen want de creme is echt niet te gebruiken.

Gewenste Oplossing:

1. als u de samenstelling verandert, voorheen was de creme prima
2. als ik het geld terugkrijg van drie tubetjes

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lidy Boessenkool