Klacht: rumoer tijdens 3D film,

op 19 mei 2016 over PATHE in de categorie Bioscopen & Theaters

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

maandag 16 mei 2016 om 13.40 ben ik naar Captain America geweest bij Pathe op schouwburgplein…de hele film hebben er twee kleine? kinderen ..grens film was 12 voor ons…ze sprongen over de stoelen ..zaten te gillen ..ze maakten vd zaal een speel plaats..diverse mensen wwaronder ik hebben het sms nummer van pathe gedaan en de klacht gemeld er kwam echter niemand…ik heb werkelijk NIKS van de film gezien….ik zou heel graag een compensatie willen omdat A: kinderen rond de 10 niet eens zonder begeleiding naar deze film mogen en B; er niemand kwam van Pathe toen wij de calamiteit melde ..ik vind het heel teleurstellend dat ik 40 eur voor 2 kaartjes heb uit gegeven en NIKS gezien heb..graag wil ik antwoord hoe op te lossen,
vriendelike groet ,
L.Gerritsen

Gewenste Oplossing:

ik zou teverden zijn als ik kosteloos ECHT van deze film mag kan genieten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over PATHE

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over PATHE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door leanne 28-03