Klacht: Terugstorten interechte inhouding

Eric0305 op 29 november 2018 over Rosmalen Gerechtsdeurwaarders in de categorie Deurwaarders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De gerechtsdeurwaarder van Rosmalen in Breda heeft compleet beslag gelegd op mijn loon zonder de beslagvrije voet in ogenschouw te nemen.
Na wat gebel en mailverkeer is het mij uiteindelijk gelukt om ze te overtuigen dat ik restitutie over het teveel betaalde terug krijg. Echter nu komt het. Maandag jl heb ik mijn loonstrook gemaild om te laten zien dat ik recht op restitutie heb. Vervolgens krijg ik een mail dat ze geen loonbedrag hebben gelegd, echter waren ze verzuimd om blad 2 te bekijken waaruit blijkt dat ze wel degelijk geheel beslag hebben gelegd. Uiteindelijk zelf maar gebeld. Of ik mijn bankgegevens kan doormailen dan komt het voor elkaar. Binnen 20 seconden verzonden.de volgende dag toch maar even gebeld, echter de 2 personen die over mijn dossier hebben die dag vrij. Collega zou aantekening maken. Vandaag nog maar eens gebeld omdat ik (zoals verwacht) natuurlijk niets hoorde. Ik zit namelijk al 2 maanden zonder geld en heb dit hard nodig, kan mijn zieke moeder niet eens bezoeken omdat ik geen geld voor de trein heb. Krijg ik te horen dat volgende week mijn geld pas betaald wordt omdat ze heeft moeten wachten op mijn rekening nummer van de bank, welke ik direct had doorgestuurd en zij een dag niet aanwezig was. Als ze in eerste instantie mijn loonstrook juist had gelezen had ik dus nu mijn geld al gehad. Ik vind dit te schandalig voor woorden. Als ik moet betalen staan ze voor mijn deur met een exploot plus een boete voor het te laat betalen en andersom kan en mag dit zo maar zonder dat je er iets tegen kan doen en dan nog buiten mijn schuld.

Gewenste Oplossing:

Ik heb voorgesteld om het bedrag direct terug te storten en eventuele kosten voor directe overmaking te dragen. Echter werd hier geen gehoor aan gegeven. Ik ben pas te reden als ze direct het bedrag terug storten. Ze hebben totaal geen idee in wat voor problemen ze mensen brengen.

Alle klachten die gemeld zijn door