Klacht: Ronduit slechte service en bezorging!

R.S.1222 op 18 februari 2021 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Netjes thuis gebleven voor de bezorging; kreeg ik een bericht dat er niemand thuis was (camera voor de deur dus kon zien dat er niemand was langs geweest). Tweede poging afgewacht volgende dag; wederom niets! Klantenservice 34 minuten in de wacht gezet en middenin het gesprek werd er opgehangen. Ronduit slecht en zal dan ook nooit meer voor UPS kiezen zo ga je niet met klanten om!

Gewenste Oplossing:

Bezorging van mijn pakket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar UPS over deze klacht.

Bericht van UPS

1 jaar geleden - Beste R Suren, Bedankt voor uw bericht. Wat spijtig om te horen dat dit zo is gegaan.Ons excuses hiervoor. Kunt u mij de tracking nummer van het pakket sturen? Graag hoor ik van u terug zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, UPS Customer Service Belgium The Netherlands

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door UPS in behandeling genomen

UPS

Heeft op 18 februari 2021 om 12:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste R Suren,

We hebben helaas verder geen bericht meer ontvangen met betrekking tot uw eerdere bericht.
Mocht u alsnog contact met ons opnemen, dan help ik u graag verder.

Ik zie uw reactie graag tegemoet, en ik wens u nog een prettige dag toe.

Kind regards / Vriendelijke groeten,
UPS Customer Service
Belgium The Netherlands

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat UPS een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door R.S.1222