Klacht: Roest uit blender

op 16 augustus 2016 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Blender hr2096, er komt roest uit de blender en hij maakt een vreemd geluid. De blender ruikt ook anders dan normaal (electra lucht). De blender is nog niet zo oud ik heb zojuist de bon opgevraagd bij de Makro omdat ik deze helaas niet meer in mijn administratie had. Ik zou graag een vervangende blender willen met rvs onderdelen.

Gewenste Oplossing:

Vervangende blender.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door cyberplop