Klacht: Roest in mij stoomstrijkapparaat

op 11 juli 2016 over Tefal in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds de aankoop van mijn stoomstrijkapparaat heb ik last van roest in de watertank. De eerste keer dacht ik dat ik na gebruik waarschijnlijk wat water heb achter gelaten en dat dat het veroorzaker was! Sinds dien doe ik gelijk na het strijken (nadat het apparaat afgekoeld) de tank leeg…. Helaas helpt het niet! Want als je de tank weer vult dan moet je hem eerst paar keer omspoelen anders krijg je allemaal vlekken op je kleiding. Ik vind het echt jammer en het is zo’n gedoe dat omspoelen, dat ik steeds meer strijkgoed verzamel! En lang strijken is juist datgene wat ik niet zo fijn vind!
Ik zag trouwens op uw site dat deze klacht al eerder gemeld en opgelost is! Ik ben benieuwd.

Verder wil ik melden dat het is een prachtig apparaat is en doet het prima!

Gewenste Oplossing:

Bij een oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tefal

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Tefal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Danijela Zivkovic