Klacht: Rode wijn op broek en onbeschofte reactie personeel

op 15 oktober 2016 over Gall & Gall in de categorie Slijterij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist was ik in Gall en Gall in Lombok, Utrecht. Toen ik een doos rode wijn oppakte, zakte de wijn door de bodem, 1 fles wijn viel op de grond kapot en vee rode wijn belandde op mijn schoenen en op beide broekspijpen. De winkelbediende reageerde met: Daar kan ik toch ook niets aan doen! Was niet bereid mee te denken en heb daarom de winkel verlaten. Naam van de jongen is: Michiel Nonnekes.

Gewenste Oplossing:

Graag op korte termijn uw reactie, excuus en een voorstel tot vergoeding van de broek en de schoenen, geraamd op bij elkaar 250 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Ik heb een email gestuurd naar Gall & Gall over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door HansAhsman