Klacht: Robijn Zwitsal geur wasverzachter ruikt anders en niet lekker!

op 22 juli 2016 over Robijn in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gebruik al jaren alles van Robijn, de wasmiddelen en wasverzachter met name de Zwitsal geur. Nu heb ik in juni 4x wasverzachter Robijn Zwitsal bij AH gekocht want ik heb graag voorraad. Fles in gebruik genomen en de was ruikt anders en dan bedoel ik niet lekkerder. Vervelendsfe is dat wanneer je nu de kleding even aanhebt, het zelfs stinkt. Wat is er gebeurd, wat is er veranderd en wat kan ik met deze flessen? Retourneren naar Robijn? Ook de babydoekjes met Cars afbeelding ruiken anders. Hoor graag van u want wil graag de oude vertrouwde geur terug!

Gewenste Oplossing:

Als mijn flessen vergoed c.q omgeruild worden voor de oude vertrouwde Robijn Zwitsal geur.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Robijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Robijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door d.j.hegeman