Klacht: Rit kapot van nike broek

op 12 juli 2017 over Tennis only in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De afgelopen competitie heb ik samen met 3 andere meiden teamoutfits bij Tennisonly besteld. Na een dag was de rits ban de broek eraf bij mijn zus. Een week later gebeurde hetzelfde bij mijn teamgenoor. Nu twee maanden later gebeurt hetzelfde met mijn broek. Ik hoop dat hier iets mee gaat gebeuren.

Gewenste Oplossing:

Als een bedrag wordt overgemaakt om de broek te laten maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tennis only

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tennis only nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dominiquesonneveld