Klacht: rijtest doen ivm ADHD

op 18 mei 2020 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben bijna 2 jaar bezig om mijn rijtest te doen ivm diagnose ADHD. Alle stappen doorlopen. Toen ik eindelijk mijn rijtest kon gaan doen kregen we lock down door corona. Nu CBR weer open is krijg ik een brief dat ik alle stappen weer moet doorlopen vanaf 0.
Dit is te gek voor woorden het is niet mijn schuld dat ik de CBR sluit door corona.

Gewenste Oplossing:

Rijtest nu meteen doen. Niet opnieuw gezondheidsverklaring en psychische verklaring halen a 400 euro. Blijkbaar is het CBR inkomsten misgelopen maar dat mag niet ten koste gaan van de mensen die af moeten rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door barryier