Klacht: rijopleiding bijna afgerond nu geen garantie

op 27 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik 1964 euro ondertussen betaald voor mijn auto rijbewijs te halen heb theorie allang 7 augustes verloopt die ook nog is maar iniedergeval heb dat geld betaald ik moet nog maar een paar lessen en dan zou ik moeten afrijden nu contact formulier ingevuld en vorige week al gemaild gebrobeert te bellen krijg geen gehoor. weet nu niet gaan ze met oplossing komen ben echt zo teleurgesteld gewoon ook omdat ik me rijbewijs bijna zou hebben en dan blijkt heel iq drive plat te liggen na 2 weken geen contact

Gewenste Oplossing:

als er een oplossing gaat komen en liefst wil ik die 1964 euro terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kellyvdveer21