Klacht: Rijgedrag buschauffeur !

op 12 mei 2016 over GVB in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte meneer/mevrouw,

Ik stak over op het zebra pad donderdag 12 mei om 16.10, ik zag al in de verte de bus 37 molenwijk rijden. Wat mij opviel terwijl ik overstak was dat de bus VEEL harder reed dan normaal! Tot mijn verbazing begon de buschauffeur ook nog iets van 5 keer te toeteren dat ik uit de weg moest terwijl ik al halverwege op het weg zat om bij de overkant te komen. Ik vond dit zo associaal vervolgens bleef hij stilstaan tot ik langs liep en reed daarna weer met volle gas weg! Ik vond dat ik hier van een klacht in moest dienen aangezien ik broertjes en zusjes heb die ook altijd op die weg moeten oversteken om naar school te kunnen gaan en vind dit een gevaar voor iedereen op de weg !

Gewenste Oplossing:

De schauffeur moet aangesproken worden op zijn rijgedrag .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over GVB

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over GVB nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dounia4000