Klacht: Rijd voorbij zonder te stoppen

op 12 juni 2018 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sta op 12-6-2018 om 13.05 voor lijn 9 bij rotonde martini ziekenhuis om precies voor 14.uur moet zijn bij mij dochter van school te halen moet naar selwerd en de bus rijdt zomaar voorbij wil niet voor mij stopen ren nog snel achteraan ook volgende halte wil niet stoppen ik draag hoofdoek noem dit echt nu racisme……

Gewenste Oplossing:

Voor het eerst maak ik dit mee

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 1973234