Klacht: rijbewijs verlopen door achterstand cbr

op 15 juli 2019 over CBR in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds april mijn gezondheidsverklaring ingediend, vanaf morgen is mijn rijbewijs niet meer geldig. Mijn vrouw is moeilijk ter been en vd auto afhankelijk. Vrijdag as hebben wij een vakantie geboekt staan in Weert. Ook hier heb ik de auto voor nodig. Mijn klacht is dus dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs kan verlengen daar mijn vrouw hulpbehoevend is. verder is mijn vraag wie gaat de wegenbelasting en mijn autoverzekering betalen als ik nog maanden moet wachten op mijn verlenging, en de evt. taxi en kosten van iemand die voor ons wilt rijden?

Gewenste Oplossing:

als ik weer kan auto rijden en mijn kosten zijn vergoed

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over CBR

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over CBR nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sportier