Klacht: Retourzending wordt niet terugbetaald

Nattie op 28 mei 2024 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Pakket teruggestuurd als retour via pakjesautomaat, met bewijs afgifte via track and trace code. Echter, zie ik dat het pakket is vastgelopen en niet wordt afgeleverd. Ik moet hiervoor een rechtsverklaring invullen, ze kunnen helaas niets meer voor mij betekenen aangezien het pakket nooit is aangekomen. Ik neem aan dat ze een contract bij bpost hebben en hiervoor een schadeclaim kunnen indienen voor een vergoeding van verloren pakketten.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling retourzending

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Er is een nieuwe brief gegenereerd voor de klacht over Zalando
Download hier uw brief

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nattie